چالش برند

گروه صنعتی مبتکران پس از چندین سال فعالیت و تجربه در بازارهای سنتی فولاد با کسب دانش و تخصص مهندسی تأسیس گردید و اقدام به فروش فولاد و همچنین انجام عملیات حرارتی بر پایه دانش و تخصص خود، به‌صورت منسجم در یک مجموعه کرد؛ این امر موجب شد تا گروه صنعتی مبتکران دارای یک مزیت رقابتی بزرگ در صنعت شود. مزیتی که از سال‌ها تجربه و دانش حاصل می‌شد. درواقع گروه صنعتی مبتکران، توانایی فروش فولاد و انجام عملیات حرارتی متناسب با سفارش مشتری بر روی فولاد را داشت و با ارائه‌ی خدمات عملیاتی در کنار فروش محصول در صنعت متمایز شده بود. مسئله‌ای که گروه مبتکران با آن مواجه بود گستردگی سبد محصولات برند بود که این موضوع تصویر برند را در صنعت تحت تأثیر قرار می‌داد و کیفیت ادراک‌شده برند در ذهن مخاطبان کاهش پیدا می‌کرد.

تجربه حاصله

برای ارائه راه‌حل کارآمد به مسئله گروه صنعتی مبتکران، تصویر فعلی برند هم در بخش فروش فولاد و هم در بخش ارائه خدمات حوزه عملیات حرارتی از طریق انجام پژوهش کیفی و عمیق استخراج شد. سپس ساختار معماری برند در جهت تعیین نوع ارتباط بخش فروش فولاد و بخش ارائه خدمات عملیاتی تدوین گردید. با توجه به ساختار معماری برند، استراتژی محصولاتی که می‌توانند در سبد محصولات بخش فروش قرار گیرند، تعیین شد؛ یعنی سبد محصولات برند مبتکران به‌صورت بهینه مشخص شد. همچنین با خلق هویت یکپارچه در بخش خدمات، ارتباط منسجم با مشتریان و مخاطبان هدف در صنعت در دستور کار مدیران این برند قرار گرفت. انجام این مراحل تصویر برند را در ذهن مخاطبان تقویت خواهد کرد و کیفیت ادراک‌شده را متناسب با هویت برند افزایش خواهد داد.

راه حل‌های بصری برند

در تقسیم‌بندی رنگی این دسته از محصولات در ذهن مخاطبان، رنگ برند 202 بایستی از آبی به قرمز تغییر پیدا می کرد اما طبق تداعی برند بررسی شده 202، مخاطبان برند، رنگ آبی آن را کاملا به یاد می‌آوردند. به همین خاطر رنگ لوگو بصورت آبی حفظ شد اما در دیزاین‌ها سعی شد تا بیشتر از طیف‌های رنگی قرمز استفاده شود. همچنین طبق استراتژی برند جدید، در دیزاین بسته بندی ها با ایجاد ترکیب بندی ساده، عکس های باکیفیت و طراحی‌های خاص تلاش شد تا حال و هوای لوکس و گرانقیمتی به برند داده شود.