چالش برند
شرکت صنايع غذایی پاک تليسه از سال 1385 فعالیت خود را با برند 202 در بازار تولید فرآوردههای گوشتی آغاز کرد. هدف این برند تولید محصولات غذایی گوشتی نیمه آماده و فستفودی برای قشری از جامعه بود که به علت مشغله و دغدغههای فراوان امکان پخت و طبخ غذا را نداشتند و به دنبال سطح بالایی از کیفیت در غذاهای نیمهآماده میگشتند. چالش این برند به نتیجه نرسیدن تلاشها در ایجاد تصویر سالم و با کیفیت از محصول در ذهن مخاطبان بود. این در حالی بود که از مواد اولیه با کیفیت در تهیه فرآوردههای گوشتی استفاده میشد و فعالیتهای ارتباطی در این زمینه صورت گرفته بود.
تجربه حاصله
نتایج حاصل از انجام تحقیقات بازار توسط آژانس برندسازی The، نشان داد که مخاطبین محصولات گوشتی نیمهآماده و فستفودی را سالم نمیدانند، اما از طرفی با توجه به افزایش دغدغههای مردم و صرف زمان کمتر برای آشپزی، نیاز به حضور محصولات باکیفیت در این زمینه دیده میشد. راهکار آژانس برندسازی The برای برندی با قدمت بالا و محصولاتی باکیفیت مانند برند 202 ، طراحی هویتی اصیل، باکیفیت (پریمیوم) و لذتبخش بود. به منظور ایجاد این هویت، سبد محصولات این برند با تولید محصولات پریمیوم مانند بیکن و همبرگرهای دستساز توسعه پیدا کرد و کانال توزیع آن با حضور محصولات در فروشگاههای لوکس، هایپرمارکتهای کلاس A، رستورانها و فستفودهای لوکس اصلاح گردید. همچنین بستهبندیهای برند 202 در راستای ایجاد هویت طراحی شده اصلاح گردید تا امکان ایجاد تصویر با کیفیت بالا را در ذهن مخاطبان ایجاد نماید. راه حلهای بصری برند
راه حلهای بصری برند
در تقسیمبندی رنگی این دسته از محصولات در ذهن مخاطبان، رنگ برند 202 بایستی از آبی به قرمز تغییر پیدا می کرد اما طبق تداعی برند بررسی شده 202، مخاطبان برند، رنگ آبی آن را کاملا به یاد میآوردند. به همین خاطر رنگ لوگو بصورت آبی حفظ شد اما در دیزاینها سعی شد تا بیشتر از طیفهای رنگی قرمز استفاده شود. همچنین طبق استراتژی برند جدید، در دیزاین بسته بندی ها با ایجاد ترکیب بندی ساده، عکس های باکیفیت و طراحیهای خاص تلاش شد تا حال و هوای لوکس و گرانقیمتی به برند داده شود.